Restaurant Gastroadictos in Segorbe winnaar 1e prijs Gastronomische lente

Restaurant Gastroadictos in Segorbe wint de eerste prijs van de gastronomische lente. Dit is een initiatief van de Provincie Castellon. Van 8 april tot 19 juni is dit gehouden om de gastronomische seizoensproducten uit Castellon te promoten.

De tweede plaats ging naar restaurant L’Escudella in Vilafranca en de derde plaats naar La Carrasca, in Culla. 

gastroadictos-segorbe
Gastroadictos Segorbe

De overhandiging van deze prijzen werd verzorgd door Virginia Martí (gedeputeerde voor Toerisme) en Santi Pérez, (gedeputeerde voor Plattelandsontwikkeling).

36 deelnemende restaurants in Castellon

Virginia Marti “We promoten de creatie van seizoensgebonden gastronomische gerechten met de beste producten van het jaar. En we hebben dit gedaan via de gastronomische lenteconferentie. Dit is een doorslaand succes dankzij de deelname van 36 restaurants, die wel meer dan 3.000 menu’s geserveerd hebben. Economische gezien, heeft dit een impact van ruim 100.000 euro ”

Route van de smaak

Tijdens de gastronomische lente hebben de deelnemende etablissementen een aantal sappige menu’s ontworpen. Met als hoofdrolspeler van deze keuken, seizoensgebonden en lokale producten. Van lokale producenten die zijn geassocieerd met het provinciale merk Castelló Ruta de Sabor .

Seizoensgebonden, Duurzaam en gevarieerd aanbod

Een sterke toewijding aan duurzaamheid, seizoensgebonden gerechten en producten. Het aanbod is zeer gevarieerd en de deelnemende etablissementen hebben het publiek laten zien de verschillende regio’s te bezoeken door middel van hun producten en smaken. Afkomstig uit de zee, de bergen en de boomgaarden van Castellón.

gastroadictos-segorbe
Winnaar Gastroadictos Segorbe

Gastroadictos Ilusion Diversion bezoeken?

Bezoek het restaurant in het mooie Segorbe wat nabij Navajas ligt. Een gezellige historische oude stad die omgeven is door een prachtige natuur. Let wel even op de openingstijden van woensdag t/m zondag van 12.00 -17.00 uur. Hoe je er komt, klik op Google maps.