Wie zijn wij?

Al meer dan 25 jaar komen we in Spanje en bezoeken de meest vreemde plaatsen. Telkens eindigen we weer in de regio Valencia en wel speciaal in provincie Castellon aan de Costa Azahar met de bekende goudgele stranden en vele sinaasappelvelden.

In 2014 hebben wij besloten meer en voor langere tijd in Spanje te verblijven. We kwamen terecht in Puerto de Sagunto. Dit is een kleine badplaats op een 15 minuten van Valencia Stad en dus dichtbij het vliegveld.

Paar keer verhuisd in Castellon

Inmiddels zijn we al weer 4 keer verhuisd en hebben in meerdere verschillende plaatsen gewoond binnen de regio Castellon. Telkens ontmoeten we weer andere mensen en maken nieuwe vrienden.

Ons netwerk was inmiddels zo groot geworden dat we ook anderen hiermee kunnen helpen. Mede omdat we langere perioden in Spanje verblijven kan dat handig zijn voor de mensen die we ondersteunen.

Vaak krijgen we de vraag waar we dan van leven. Wij hebben onder andere een online marketing bureau en zijn in Spanje mede actief als vastgoedadviseur en maken voor derde partijen (3D) foto´s van woningen. Het is leuk om van je hobby een beroep te kunnen maken.

Kunnen wij een bezichtiging voor jou doen?

Misschien wil jij dat ook en kunnen wij je hierbij helpen ? Een groot deel van onze droom is inmiddels realiteit. Als jij een huis wilt kopen in de regio Castellon dan kunnen wij een bezichtiging voor jou doen.

Wij kunnen letten op de bouwkundige staat, de omgeving en alvast de kadastrale gegevens opvragen. Lees hier verder bij Wij kunnen een bezichtiging voor jou doen.