Wie zijn wij?

Al meer dan 15 jaar komen we in Spanje en bezoeken de meest vreemde plaatsen. Telkens eidigen we weer in de regio Valencia. Dit door het mooie weer en echt Spaanse leven wat wij heel aangenaam vinden.

In 2014 hebben wij besloten meer en voor langere tijd naar Spanje te verhuizen. We kwamen terecht in Sagunto. Dit is een kleine badplaats op een 15 minuten van Valencia Stad en dus dichtbij het vliegveld.

Huis kopen:

Hier hebben we eerst een huis gehuurd en hadden zo tijd om ons te orienteren op de aankoop van een appartement. In 2015 is dit gelukt en konden we ons nieuwe huis betrekken.

Werken:

Wel moest er nog gewerkt worden. Zo waren we bijna de gehele dag aan het werk in de achterkamer van ons flatje. Dit doet ons besluiten toch maar te verhuizen naar een huis. Dan konden we ook aan het werk in de tuin. Deze was gelukkig snel gevonden en we konden er meteen in.

De keuze was gevallen op Burriana. Hier zaten al veel van onze vrienden en het zat dichtbij Castellon de la Plana maar ook binnen 30 minuten van vliegveld Valencia. Dus alle voorzieningen in de buurt.

Huizen verbouwen:

Beide huizen hadden we gekocht als bouwval en moesten dus hard aan het werk. De flat in Sagunto was klaar en dus snel verkocht. Met het huis in Burriana zijn we nog steeds bezig maar ook hier begint het mooi te worden. Inmiddels is dit huis verkocht.

In 2020 hebben wij een huis van de bank, casa de banco, aangeschaft in Moncofa en hoeven we niet zoveel te klussen. Hier zetten we onze online werkzaamheden dan ook voort.

Als we in Nederland zijn en weer naar Spanje komen zeggen we al dat we naar “huis” gaan. Zo voelen we ons thuis in Castellon.

Fotografie

Fotografie is een specialisme geworden en wij hebben de verkochte huizen gefotografeerd met 3D, 360 graden en streetview zodat er een beter beeld gevormd kan worden. Tevens hebben wij een Googletrusted badge.

Voor Restaurants, Makeaars en bedrijven is dit ideaal. Meer info hierover is te vinden op de website Huysphotography

burriana-strand

Strand Burriana