Reggaeton Beach Festival, Oropesa del Mar

Reggaeton Beach Festival zal voor de 3e keer gehouden worden in Oropesa del Mar op 29 en 30 juni. Dit evenement zal meer dan 30.000 bezoekers trekken. Deze 6e editie vindt plaats in 12 steden en naar verwachting worden er totaal ruim 600.000 tickets verkocht.

De eerste editie van het RBF Festival was in 2017 en is sindsdien explosief gegroeid. Niet gek want de Spaanse cultuur bestaat grotendeels uit Reggaeton muziek waar je niet aan ontkomt zodra je de radio aanzet.

Festival is overdag

Vanwege geluidsoverlast voor de omgeving zal het overdag van 15.00 tot 00.30 plaatsvinden. Feestgangers kunnen in restaurants terecht en de omgeving verkennen. De geschatte opbrengst zal ongeveer 6 miljoen euro bedragen.

Naast muziek zijn er ook licht- en vuurwerkshows te zien.

Wat is de line up van het Reggaeton Beach Festival?

De line up voor deze zomer is voor Reggaeton liefhebbers verrassend met bekende namen zoals El Alfa, Anuel Aa, Justin Quiles, Bryant Myers, María Becera, Neo García, Noriel en Chimbala, Albert Gonzalez, Yeigo, DJ Elvin, Tai de Leon en nog vele anderen.

Wat ook nieuw is voor dit jaar is een nieuw podium. Ruim 45 meter breed en 22 meter hoog. Een geintregeerde DJ booth en een ruim 400m2 8k scherm met hoge resolutie.

In welke steden komt RBF nog meer?

  • 29 & 30 juni Oropesa del Mar (Castellón) en Puerto de la Cruz (Tenerife) op
  • 6 & 7 juli, Nerja (Málaga) en Benidorm (Alicante)
  • 13 & 14 juli; Mallorca en Santander
  • 20 & 21 juli; Madrid en Barcelona
  • 27 & 28 juli; Avilés (Asturië) en Gran Canaria
  • 3 & 4 augustus: Nigrán (Galicië) en Torrevieja (Alicante)

Waar kan ik terecht voor tickets?

Een kaartje is er vanaf € 75,00 en loopt op tot €250 voor een VIP kaart. Via de website Reggeaton Beach Festival zijn kaarten te bestellen.

rbf-oropesa
Reggaeton Beach Festival, foto; vivecastellon.com