Bijzondere objecten te koop in Castellon

Soms lopen we tegen bijzondere objecten aan. Als we onderweg zijn of struinend door internet want we zijn altijd nieuwsgierig naar apart soort huizen of stukjes grond.

En kijk nu eens naar dit bijzonder object waar we tegen aan liepen voor een etalage van de makelaar in Vilafames.

Toren met drie verdiepingen

Dit is een soort toren die te koop staat in Les Coves de Vinromà. Met een totaal vloeroppervlak van 45m2 verdeeld over drie verdiepingen.

De begane grond heeft een afmeting van 15m2. Er is een badkamer aanwezig en 1 slaapkamer. Ook is er een solarium aanwezig.

Goede investering voor verhuur

Een leuk object om zelf in te verblijven of bijvoorbeeld een leuke investering voor vakantie verhuur. Helemaal midden in de natuur. Rust en ruimte. Lekker wandelen en genieten van het geluid van de vogels.

Geen water en electra

Deze toren kan je kopen maar dan heb je nog geen aansluiting op water en elektra. Maar kan wel worden aangesloten. Ook kan je kiezen voor zonnepanelen om stroom op te wekken. Vaak is water te verkrijgen door irrigatie in de buurt. Je bent als het ware off grid met dit grappige torentje.

Dit fraaie en aparte object kan voor jou zijn voor €18.000 en staat o.a. bij Idealista te koop. Of zoek op Google naar Masia Perets, Coves de Vinroma.

Als jij iets gezien hebt wat jou aanspreekt dan kunnen wij eventueel een bezichtiging voor jou doen. Zie ook de pagina Wij kunnen voor jou een huis bezichtigen.