Winteruitverkoop in de Valenciaanse gemeenschap

Na Driekoningen gaat de winteruitverkoop van start, de rebajas de invierno. In de winkels zijn grote kortingen te verwachten. Wees er snel bij want deze uitverkoop duurt tot 7 maart in de regio Valencia.

Grote winkelketens

Grote winkelketens zoals Zara, Mango, H&M, El Corte Ingles, Cortefiel, Bershka, Pullandbear, Oysho geven flinke kortingen op kleding. Maar winkels zoals C&A, Kiabi en Primark kan je ook terecht.

Ook staat de Spaanse media bol van dit nieuws en mensen staan al bij de deur te popelen op de eerste dag de uitverkoop.

Je moet er natuurlijk wel snel bij zijn voor de allerbeste koopjes. Want na een week zijn de meest gangbare maten en unieke kledingstukken voor je neus weggekaapt.

Rebajas de invierno
Rebajas de invierno

Hoogste omzetten van het jaar voor winkeliers

Wist je dat…dit een enorm belangrijke tijd voor winkeliers is? In deze periode worden de hoogste omzetten van het hele jaar gehaald.

Tweede uitverkoop na 14 dagen, Segundas rebajas

Druk is het wel in de eerste periode tijdens de uitverkoop. Dus als je rustiger wilt winkelen dan doe je dat na twee weken. Dan is het tijd voor de Segundas rebajas. Kortingen kunnen tot wel 70% bij jassen of 80% bij andere kleding oplopen.

In de Valenciaanse gemeenschap kan je lekker shoppen tot en met 7 maart tegen mooie stuntprijzen.

Twee uitverkopen per jaar

Spanje kent twee uitverkopen per jaar, in de winter en in het voorjaar. De voorjaars uitverkoop, Rebajas de Verano start begin Juli en duurt tot begin September. Als je lekker wilt shoppen dan zijn de meeste winkel om 9 uur s’ochtends tot 9 uur ’s avonds geopend.