Waar kan ik een Elektrische fiets kopen in Spanje?

Waar moet je precies zijn voor de aankoop van je elektrische fiets in Spanje? In de regio Castellon kunnen wij wel vertellen waar je moet zijn. Fietsen wordt steeds populairder in Spanje, Niet alleen toeristen schaffen een elektrische fiets aan er zijn ook veel meer Spanjaarden die de e-bike hebben ontdekt.

Een elektrische fiets is in Spanje een goedkopere aanschaf dan in Nederland. Er komen veel kennissen op vakantie in Castellon en ze willen wel eens wat meer zien en ook wel eens de auto laten staan. De regio Castellon heeft een prachtige omgeving om dit per fiets te ontdekken. Wij zijn er inmiddels achter dat er betrouwbare leveranciers zijn op dit gebied.

e-bike-in-spanje

Norauto

Norauto is vergelijkbaar met wat vroeger de Halfords was. Bij deze zaak kan je naast auto benodigdheden en een APK keuring ook terecht voor fietsen en accessoires. Norauto heeft filialen in de provincie Castellon in Vinaros en Castellon de la Plana. Tevens in de provincie Valencia zijn een aantal filialen te vinden.

In deze winkel zijn gewone stadsfietsen aan te schaffen en diverse soorten elektrische fietsen en elektrische vouwfietsen in verschillende maten. Ook elektrische mountainbikes en elektrische steps.

Daarnaast kan je nog diverse fiets accessoires aanschaffen. Als je tot aankoop wilt gaan in de winkel dan kan het soms zijn dat de betreffende fiets niet voorradig is. Dan moet je een paar dagen later terugkomen. Online bestellen hoort eveneens tot de mogelijkheden.

Ook kan je hier ook terecht voor service en garantie. Onze vrienden die hier op vakantie zijn, zijn erg te spreken over deze e-bike. Een andere vriend heeft bij Norauto zelfs een motorscooter aangeschaft. Meer informatie bezoek de website van Norauto.

Norauto
Foto: https://centro.norauto.es/

Carrefour, Mediamarkt en Decathlon

Daarnaast kan je bij de Decathlon en de Carrefour eveneens elektrische fietsen kopen. Online bestellen hoort tot de mogelijkheden. Als je dus langs deze zaken rijdt moet je zeker eens naar binnen gaan om ze te bekijken.

Heerlijk fietsen door de omgeving van Castellon, op deze manier neem je de natuur veel beter in je op. Je bent lekker buiten en kunt grotere afstanden afleggen dan wandelend.

wandelboulevard-alcossebre
Alcossebre