Vrijstaand wonen in je eigen Masia in Vilafames

Kijk eens naar dit juweeltje wat wij hebben gezien op internet. Vrijstaand wonen op een perceel van maar liefst 14.000m2 en een bebouwd huis van 160m2. Vrijstaand met vrij uitzicht en maar liefst 5 kilometer van Vilafames. Dit is wel een prachtig object in Castellon.

masia-castellon-vilafames
Vrijstaand wonen Masia Vilafames

In het binnenland van Castellon zijn nog echt mooie en goedkope woningen te vinden. Vaak moeten deze nog wel wat gerenoveerd worden maar dat is voor de liefhebber geen probleem. Als je de tijd hebt en je ziet jezelf al helemaal zitten zo vrij in een prachtige en groene omgeving.

Vilafames is een toeristisch dorp en in de omgeving is veel te zien en te doen.

masia-vilafames
Masia Vilafames

De Masia

Deze vrijstaande woning wordt Masia genoemd en is deels gerenoveerd. Althans het dak en de begane grond. Het bouwjaar is ongeveer 1900 dus ga maar na, dik 100 jaar oud.

Wel zou de eerste verdieping gerenoveerd moeten worden. Je hebt 5 slaapkamers en de woning is helemaal van steen. Echt heel bijzonder.

Off grid, je eigen energievoorziening

Elektriciteit wordt met zonnepanelen aangesloten en het water komt uit een bassin. Maar hee, kijk eens als je 160m2 tot je beschikking hebt en zoveel grond. Je kunt dus helemaal off grid wonen en onafhankelijk zijn van de energievoorzieningen.

Een zwembad kan je dan nog ook wel aanleggen, daar is voldoende ruimte voor.

Castellon de la Plana is ongeveer 25 minuten rijden.

vrijstaande-masia-vilafames
Vrijstaande masia in Vilafames

Interesse?

Deze prachtige Masia kan voor jou zijn voor € 80.000 en staat op meerdere websites zoals Fotocasa, Idealista en Hablitacia. Hier zijn ook meer foto’s te vinden. En over de prijs onderhandelen kan altijd natuurlijk.

interieur-masia-vilafames