Prefab woningen voor minder dan €5000 bij de Leroy Merlin

Prefab woningen worden razend populair in Spanje. Veel mensen willen op de campo rustig met familie doorbrengen. Diverse bedrijven springen hier dan ook op in. Waaronder bouwmarkt Leroy Merlin. Welk soorten zijn er allemaal verkrijgbaar?

Leroy Merlin modulair huis

Leroy Merlin heeft vier voordelige modellen onder de €12.000 te koop. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig Scandinavisch grenenhout, een goede thermische isolatie en een fraai design. Het kleine model heeft een afmeting van 20m2.

Als je een van de goedkope modulaire huizen van Leroy Merlin wilt aanschaffen. Hieronder staan de beschikbare modellen, prijzen en belangrijkste kenmerken.  

Eco Lodge houten woning

Het kleinste model in het Leroy Merlin Eco Lodge-gamma.

Het kleinste model in het Leroy Merlin is de Eco Lodge-gamma.

Verkrijgbaar in verschillende modellen van dit modulaire formaat. Afhankelijk van de uitbreiding en prijzen. 

Een ervan met een afmeting 18m2 en vervaardigd van Scandinavisch grenenhout met de prijs van €9.567. Met 3 jaar garantie, goede thermische- en geluidsisolatie van glaswol op de muren en daken.

Tevens aanwezig zijn twee draai-kiepramen met dubbele beglazing om meer licht te creëren.

Het grootste model van Eco-Lodge

Dit model met een afmeting van bijna 25m2 is ecologisch en recyclebaar. Met een prijskaartje van €10.881 euro.

Het kleine zusje van het Eco Lodge-assortiment is bijna 11m2. en is meer geschikt als studio of aanvullende kamer in de tuin. De prijs hiervan is €7.701.

Prefab woning van Noors hout

Studio Booth

Noors hout

Deze grappige woning van 19,5m2 met scharnierende glazen deur en twee pvc ramen. Het productiemateriaal is natuurlijke Noorse spar, met wanden met een totale dikte van 97 mm en vervaardigd van geprefabriceerd hout OSB 3 en ESB. De prijs €11.999 dat valt enigszins mee.

Barbados houten woning

Barbados

Barbados

Barbados van hout is net iets groter dan 20m2 waardoor je iets meer ruimte hebt. Vervaardigd van hoogwaardig Scandinavische spar. Twee deuren, 4 ramen aan de voorkant. De Barbados kost € 6.999. 

Houten woning, Dorset

Dorset

Dorset

De Dorset prefab woning is vervaardigd van natuurlijk dennenhout. Een modern ontwerp met 2 deuren, ramen aan de voorkant en kantelramen met gehard glas. Dit zorgt voor duurzaam, weerstand en comfort.

Een prijskaart van €4.449 en een afmeting van 10m2. Een ideale extra ruimte in de tuin om te recreëren.

Verkrijgbaar bij de bouwmarkt Leroy Merlin

Deze woningen zijn ideaal als je een stukje grond hebt in Spanje. Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere prefab woningen neer te zetten. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over deze mooi prefab woningen. Kijk dan eerst eens online bij Leroy Merlin, Prefab woningen.