Ken jij restaurant 100 Montaditos al?

Het fenomeen 100Montaditos is ontzettend populair geworden de afgelopen jaren. Wij maakten jaren geleden kennis met dit horeca bedrijf in Madrid. Als je neerstrijkt bij 100 montaditos dan zul je versteld staan wat je hier allemaal kunt bestellen.

Het begon allemaal in het jaar 2000 op het strand Islantilla in Huelva. Eenvoudig en makkelijk eten bestellen. En op een hele leuke manier je bestelling doen. Al vanaf het begin was het een groot succes.

Daarna groeide dit keten ontzettend snel met twintig restaurants per jaar. In 2012 waren er al meer dan 200 franchisers in Spanje.

Eerste Montaditos geopend in Madrid in 2003

In het jaar 2003 opende dus het eerste restaurant in Madrid en een jaar later werd Restalia Group opgericht. Met als reden het franchise formule op Spaans niveau dekkend te houden.

Deze bestaan verder uit restaurantketens La Sureña Jarras y Tapas, TGB, Panther Organic Coffee en Pepe Taco.

Ook gingen ze brouwerijketens beheren in het buitenland en in 2010 werd het eerste Montaditos Brewery geopend in Amerika. En in 2012 opende de brouwerij in Zuid Amerika.

Maar wat zijn deze Montaditos dan?

Dit zijn heel eenvoudig kleine belegde broodjes met onder andere vleeswaren , vlees, vis, kaas, groenten of verschillende soorten sauzen.

Op de kaart staan dan ook 100 verschillende broodjes, voorgerechten, hapjes, salades en nagerechten die besteld kunnen worden.

Houdt ook de actie Euromania in de gaten dat je op Woensdag en Zondag voor € 1 een broodje kunt bestellen.

Eenvoudig bestellen

Op de kaart kan je dus uitzoeken wat je neemt en aan de counter bestellen en betalen. Tevens je drankje bestel je hier ook. Als het voor je klaar staat dan wordt je naam omgeroepen en kan je het weer ophalen aan de counter.

100 Montaditos in de regio Castellon

Helaas zijn er nog niet veel 100 montaditos te vinden in de provincie Castellon. Zo hebben wij er een gevonden in CC Estepark in Castellon de la Plana.

En onlangs een Montadito besteld in Sagunto in CC L’Epicentre. Maar de keten is groeiende en ze zijn van plan om ook in de kleinere dorpen te komen.

100-montaditos-restaurant
100 montaditos restaurant
Unieke vakanties, weg van de massa