Eten bij Foster´s Hollywood

Na een dag hard werken rammelden onze magen best wel. In Spanje opent een restaurant vaak vanaf 8 uur, half 9. En als je honger hebt dan wil je soms wel ergens eerder eten, nu kan je bijvoorbeeld naar Mc Donalds gaan of een shoarma tent.

Eenvoudig als je honger hebt

Maar nee, een eenvoudige oplossing is bijvoorbeeld het Amerikaanse food restaurant waar je ook al eerder op de avond terecht kunt. Omdat wij daar in het verleden geen goede ervaringen mee hadden en daar ook al 4 jaar niet meer waren geweest gaven wij het nog een kans. Want… koude spare ribs etc is niet fijn toch?

Fosters in Villareal

Welke zullen we dan doen? Sagunto of Villareal? Degene die het beste aanrijdt is Villareal, dus dat werd hem.

Natuurlijk is het om deze tijd rond zeven, erg rustig, Spanjaarden komen iets later. Na een vriendelijke ontvangst werden we bij het raam neergezet aan zo´n Amerikaanse tafel en bestuderen de menukaart en tot onze verbazing zijn er een aantal gerechten vernieuwd.

In de menukaart kan je een keuze maken uit diverse voorgerechten, spareribs, burgers, kip, Mex tex en nagerechten.

Het drinken werd ook snel bezorgd en het eten ondertussen genoteerd.

ceasar-salade-fosters-hollywood
Ceasar salade Foster’s Hollywood

Snelle service

Omdat het niet zo druk was kwam het eten ook al snel. En dat zag er verrassend lekker uit, en lekker was het zeker. Al met al viel het ons ontzettend mee. Een Caecar salade vooraf en vlees als hoofdgerecht. Van de toetjes zijn wij niet zo, maar deze keer koos ik voor een ijscoupe met room en hagelslag als topping.

hoofdgerecht-fosters-hollywood
Hoofdgerecht Foster’s Hollywood

En dan de rekening

Er moet wel bij vermeld worden dat dit niet een van de goedkoopste restaurants is. Maar wel makkelijk als je iets eerder wilt eten. In totaal waren we dus €57,95 kwijt. Wij reden tevreden met een volle buik weer naar huis.

En wil jij daar ook wel eens eten, klik op deze link waar ze zijn Fosters Hollywood.

fosters-hollywood