Elektrische boiler nodig in Spanje?

Warm water in Spanje gebeurd doorgaans met een Elektrische boiler. Dit is prettig in de keuken, om te douchen of in bad te gaan. Warm water is tevens te genereren met een geiser. De boiler is eenvoudig in de webshop van Aguacaliente.es te bestellen. Hulp nodig? Ze spreken meerdere talen, dus dat wordt eenvoudig bestellen.

Elektronische Magnesium anode en droge weerstand

Tegenwoordig is het niet meer zo dat een elektrische boiler veel stroom verbruikt. In de branche is er veel veranderd en zijn er veel positieve toepassingen doorgevoerd. Zo kunnen veel boilers zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. De Aparici Smart is voorzien van een Elektronische Magnesium anode en droge weerstand. Hebben energielabel A en B en zijn verkrijgbaar van 30 liter tot en met 800 liter.

De Forcali is er in een horizontale uitvoering en tevens verkrijgbaar als Gasgeiser die werkt op Propaan en Butaan en heeft een capaciteit van 12 liter.

Energiezuinig, Smal design

Naast zuinigheid zijn de boilers ook steeds mooier geworden. De SMART design modellen zijn maar liefst 26cm diep en passen daardoor gemakkelijk in een keukenkast. Dus naast smal, eveneens weinig onderhoud vanwege de droge weerstand en elektronische anode.

De RVS boilers zijn erg geschikt voor de slechte waterkwaliteit aan de kust. Zo heeft het merk Wesen zelfs een elektrische boiler met RVS in de kwaliteit 2205. Wat staat voor offshore kwaliteit en dus niet stuk te krijgen.

Elektrische boilers en geisers van de merken:

  • Aparici Smart Elektrische boilers tot 500 liter. Met droge weerstand en Elektronische magnesium anode. Vanaf Energielabel A.
  • Ariston / Fleck elektrische boilers van 15 tot 100 liter
  • Wesen Smart Elektrische design boilers met diepte vanaf 26 cm en dubbele tank met energie (ErP) label A en B.
  • Forcali elektrische boilers van 30 tot 150 liter in horizontale en verticale versie.
  • Antikalk magneten van DAT. Geen kalk meer in uw woning!

Indien u een elektrische boiler nodig heeft kunt u naar de winkel. Maar net zo handig is het om eens te kijken bij de online webshop van www.aguacaliente.es. 

Hier kunt u zelfs in het Nederlands geholpen worden en een goed advies krijgen. Uiteraard spreken ze daar ook Spaans, Frans en Engels. En ze leveren overal in Spanje, behalve op de eilanden.

De webshop is 24 / 7 geopend voor informatie, prijzen en bestellen www.aguacaliente.es