Castellon op de Fitur beurs in Madrid

De provincie Castellon is de laatste jaren helemaal in trek. Dit is wel te zien aan het aantal campers die deze provincie bezoeken. Reizigers uit diverse landen zoals Duitsland, Frankrijk, België en zelfs Spanjaarden zijn nieuwsgierig wat Castellon in de Comunidad Valencia te bieden heeft.

Om hier nog meer uit te halen is Castellón vertegenwoordigd op de Fitur beurs in Madrid. Deze wordt van 19 januari tot en met 23 januari gehouden. Op paviljoen 7 Valenciaanse Gemeenschap wordt gastronomie, cultuur en natuurlijk erfgoed gepromoot.

Het hele jaar door kan er van de provincie en de hoofdstad Castellon de la Plana worden genoten. Het is er veilig, duurzaam en een gezonde bestemming geschikt voor jong en oud. Natuurlijk kan dit gecombineerd worden met een uitstap naar de Valencia regio. Eveneens op de beurs diverse stands te vinden.

Provincie met divers aanbod

Wist je dat… deze regio veel cultuur, gastronomie, bergen en zee heeft? Dit moois wil je natuurlijk met iedereen delen. Jij als bezoeker moet zich thuis voelen, plezier hebben en dat je je vooral geen zorgen te maken. Alleen wat jij het liefste wil. Zoals ontspanning, een lekkere maaltijd of prachtige natuur.

wijn-proeven-in-castellon
Wijn proeven in een Bodega

Festiviteiten of Cultuur

Omdat afgelopen jaren de feesten niet door konden gaan zullen ze nu wel weer terugkomen. Denk aan Escala a Castellon, de historische schepen die te zien zijn in Grao de Castellon. Of Fiestas de Magdalena, muziekfestivals, carnaval. Je kunt ook een olijfolie museum bezoeken, een keramiekroute of een kastelen route maken.

Fitur beurs in Madrid

De laatste twee jaar was reizen natuurlijk wel moeilijker. Dus was er ook minder toerisme. Maar de herstelperiode is begonnen en er kunnen weer plannen worden gemaakt. De Fitur is de grootste en belangrijkste internationale toerismebeurs in Madrid. Op deze beurs zijn ideeën en inspiratie op te doen om Castellon te bezoeken.

Diverse exposanten uit de regio

Diverse exposanten uit de regio zijn aanwezig. Je kunt denken aan onder andere

Lijkt het jou leuk deze beurs te bezoeken? Misschien ben je in de buurt van Madrid. Dan kan dat op 22 februari en 23 Februari. Een kaart kost €12 en kan online gekocht worden via de link Fitur Madrid.