Online Apotheken, Farmacia handig en snel geleverd

Mocht je op vakantie zijn in de provincie Castellon of je verblijft er wat langer en je hebt bijvoorbeeld medicijnen of aanverwanten nodig dan is online bestellen soms best wel handig.

Wij vinden de online apotheek Dosfarma bijvoorbeeld superhandig en spullen worden snel geleverd aan de Costa del Azahar. Op deze manier hoef je de deur niet uit en kan je gewoon thuis blijven.

Je kunt geen medicijnen op recept online bestellen, hiervoor zul je nog altijd naar de plaatselijke Farmacia moeten gaan.

Hieronder vindt je een handig overzicht met online Farmacias.

Dosfarma

Dit is onze favoriete online apotheek en heeft een zeer uitgebreid assortiment. Ze hebben een snelle aflevertijd en de verzendkosten zijn laag. Bestellingswaarde boven de €70 worden gratis verzonden, onder de €25 zijn de verzendkosten €3,99. Naar de website van Dosfarma.

Farmacias Direct

Deze online apotheek heeft een uitgebreid assortiment. Hier kan je tevens Aromatherapie en Fytotherapie bestellen. Bestellingen vanaf €65 worden gratis verzonden en normale bestellingen voor €3,60.

De verzendkosten zijn dus laag te noemen. Verder versturen ze door heel Europa voor een tarief van €14,99. Naar de website van farmaciasdirect.

Mifarma

Mifarma heeft eveneens een uitgebreid assortiment en hier kunnen eveneens natuurlijke producten besteld worden. Hier zijn meer dan 600 merken verkrijgbaar. Gratis verzenden van €59. Naar de website van Mifarma.

Farmacia-online
Online farmacia