La Serratella heropent hotel Abadia del Maestrat

Hotel Abadia moest vanwege de corona pandemie de deuren sluiten. Nu is het hotel opnieuw open met een fraaie renovatie. Luxe suites en een jacuzzi zijn in dit boetiekhotel aanwezig. En dat in een dorpje in de provincie Castellon met nog geen 100 inwoners.

Boetiekhotel met Luxe suites en fraaie kamers

In 2014 is het hotel opengegaan met door de jaren heen verschillende bestuurders. Maar nu zal het voor de toeristen een verbetering zijn. Ook voor het dorp. Want hier komen toch veel toeristen langs. Met de prachtige renovatie, met een investering van ruim €200.000, kan je nu slapen in een mooie suite of een moderne hotelkamer.

Motorrijders en Fietstoerisme

Wekelijks komen er veel toeristen voorbij zoals motorrijders en fietsers. Hiervan wil het dorp profiteren. Ook om de ontvolking tegen te gaan, immers de dorpsbar wordt ook weer een nieuw leven ingeblazen.

Manager van het hotel Odette Calvo zegt ” ik werd helemaal verliefd op dit dorpje toen ik het bezocht. En door mijn ervaring in de horeca is mijn doel om het dorp La Serratella en de omgeving opnieuw in de schijnwerpers te zetten “.

Omgeving La Serratella in Castellon

Natuurlijk moet je ook deze prachtige omgeving leren kennen. Hier zijn namelijk geen files, stoplichten en lawaai. La Serratella is een historisch dorp aan de voet van de Maestrat. Het dorp is van Moorse oorsprong en dat merk je als je door de smalle straatjes loopt. Met een bergachtige en groene omgeving.

Ook zijn de kustplaatsen Alcossebre en Peniscola op korte afstand.

12 hotel kamers en twee suites

Abadia del Maestrat heeft 12 kamers, waarvan twee suites. Zes tweepersoonskamers, drie luxe kamers en een aangepaste kamer. De Jacuzzi is gratis en ook het ontbijt.

Verder zijn de hotelkamers opgedeeld in 3 soorten, Mountain View Suites, Deluxe Dubbele kamers en Twin kamers.

Daarnaast is er een restaurant aanwezig om te dineren. Wel even reserveren van te voren.

Meer informatie, prijzen en reserveren klik op de website Boetiekhotel Abadia del Maestrat.

restaurant-abadia-hotel
Restaurant Abadia hotel