Golf project in Burriana

Golfliefhebbers opgelet! In Burriana zal een heuse golf urbanisatie worden opgezet.

Golfen in een Micro Klimaat

Burriana ligt aan de Costa de Azahar tussen Benicasim en Sagunto. Het is een prachtige omgeving en het micro klimaat met meer dan 300 dagen zon is het hier zeer goed vertoeven. In de winter is het ook altijd nog rond de 15 graden. Vanuit Burriana bent u ook zo in andere mooie plaatsen zoals Castellon en Benicasim. Het vliegveld Valencia Manises is ongeveer 50 minuten met de auto.

Burriana

U denkt waarschijnlijk waar ligt Burriana en wat is er te doen? Burriana is een stadje met ruim 35000 inwoners. Burriana heeft een fraai historisch centrum met gezellige terrasjes, winkels, restaurants en cafés. Hier worden ook de vele bekende feesten gehouden, processies en optochten met prachtige kostuums en praalwagens.

Het strand ligt op 3 kilometer landinwaarts, Grao de Burriana met een mooie jachthaven Burriana Nova. In Grao de Burriana wordt jaarlijks het grote Arenal feest gehouden. Op dit moment is er een hotel hier te vinden en een aantal restaurants, terrasjes en cafés.

Project Golf Sant Gregori

Golfen in de buurt is nu nog mogelijk in Valencia en Benicasim. Het project Golf Sant Gregori zal bestaan uit 6000 huizen, 3 hotels en een 18-holes baan op 2 miljoen vierkante meter. De bouw hiervan zal een paar jaar in beslag nemen. Maar de plek is fantastisch, gewoon aan zee. Het is de bedoeling om begin 2020 met dit project te starten.

Golf Sant Gregori, Burriana