Alcossebre breidt camperplaatsen uit

Alcossebre kennen wij als schattig en prachtige badplaats en komen daar zelf graag af en toe een weekendje doorbrengen. Nu zijn er plannen om 190 kamperplaatsen te creëren. Steeds meer camperaars ontdekken het milde klimaat in de Valenciaanse gemeenschap.

En dit alles zal door Eurocamper Alcossebre worden uitgevoerd. Het zal een exclusieve twee sterren camping worden met aanwezig van onder andere

  • restaurant, receptie, speeltuinen, verschillende zwembaden, honden ruimtes, douches, autowasstraat

Het perceel heeft een oppervlak van maar liefst 43.032 m2 nabij Camperpark las Moreras.

Alcossebre heeft al twee campings

In Alcossebre zijn momenteel twee campings te vinden. Camping Ribamar, die prachtig in het natuurgebied ligt en waar veel rust is te vinden. En camping playa Tropicana net even ten zuiden van het dorp.

Ander initiatief houten huizen in Alcalà

Een andere camping die wil openen richting Cap i Corp zijn 28 houten huizen en 45 camperplaatsen in Alcalà. Dit alles staat naast het Ecopark. En de faciliteiten op dit park is een zwembad, restaurant en een auto wasstraat.

Toegangswegen worden ook verbeterd

Omdat er steeds meer toerisme komt is het nodig om de toegangswegen te verbeteren tussen Alcala de Xivert en Alcossebre.

Zo komt er naast de N340 fiets- en voetpaden die al goedgekeurd zijn door Castellón Territorial Urban Planning Commission.

Nieuwsgierig? Kom naar Alcossebre

In de zomer is het een drukke badplaats en heel erg gezellig. En buiten het seizoen is het iets rustiger en zeer leuk om te ontdekken. Wil je net zo enthousiast worden als wij? Dan moet je het met eigen ogen gaan bekijken en Alcossebre ontdekken.

.