Woning gekocht in Spanje? Nu nog een elektrische boiler

Bij het kopen van een woning in Spanje denk je niet snel aan warm water. Maar vaak hangt er een oude boiler die het niet meer goed doet. Waarom zou je naar een winkel gaan als je deze boiler ook online kunt bestellen bij Termoselectricos.es?

Hybride Aparici Sol, elektrische boiler

Elektrische boiler Aparici, is een hybride sol welke aangesloten kan worden op zowel zonnepanelen en 230v. Verkrijgbaar in 50 liter, 75 liter, 100 liter, 120 liter. Er is geen aparte inverter nodig want deze is al aanwezig in de boiler.

Aparici Sol, aansluiten op zonnepanelen

Deze boiler kan rechtstreeks worden aangesloten op 2 of 4 zonnepanelen 265W – 30V. Er zijn geen batterijen of omvormers nodig. Ideaal als je op de campo woont en niet aangesloten bent op de nutsvoorziening.

Aparici Sol Hybride, aansluiten op zonnepanelen en electra

Aparici hybride kan aangesloten worden op zowel 2 zonnepanelen 400W – 40V als op elektra. Op bewolkte dagen is er altijd warm water met de keuze elektra.

Energiezuinig, horizontaal en verticaal te monteren

Met de Aparici Sol heb je een energiezuinige oplossing en ideaal in combinatie met zonnepanelen. Daarnaast kunnen ze horizontaal en verticaal gemonteerd worden. En de aansluitingen zijn van rvs, wat in Spanje ook wel erg praktisch is.

Droge weerstand, zorgt voor minder kalkvorming in de boiler. Het element komt niet in direct contact met water en dat is een pluspunt te noemen van deze boiler.

Welke elektrische boilers en geisers zijn er nog meer?

  • Tot 35 liter- Aparici, Nofer en Fleck, droge weerstand, elektronische magnesium anode. Vanaf Energielabel A.
  • 50 liter tot 100 liter- Aparici, Wesen, Segel, Ariston en Cointra. Smalle boiler, zowel horizontaal te monteren, droge weerstand
  • 120 liter tot 300 liter – Aparici, Nofer
  • Gas geiser Arca– werking op propaan en butaan. snel warm water met deze 10/11 liter

Waar kan ik deze elektrische boiler kopen?

Als je een elektrische boiler nodig heeft dan is deze eenvoudig online te bestellen en binnen enkele dagen bij jou thuis. In de webshop van Termoselectricos.es. kan je ze bestellen. Wil je advies, dit kan in Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

Overal in Spanje leveren ze behalve op de eilanden.

De webshop is 24 / 7 geopend voor informatie, prijzen en bestellen www.termoselectricos.es