Verkoop je huis sneller met een 3D presentatie

Al enige jaren wordt er gebruik gemaakt van 3D fotografie ook wel 360 graden fotografie genoemd. Denk bijvoorbeeld aan Google Streetview. In streetview kan je bijna de hele wereld over. Maar steeds populairder wordt het gebruik van 360 graden foto´s bij de verkoop van een huis.

Wat is 3D of 360 graden fotografie ?

Bij 3D foto´s wordt er gebruik gemaakt van een speciale camera. Deze camera heeft meerdere lenzen en maakt in een foto als het ware meerdere beelden die weer aan elkaar worden geplakt. Met speciale software kan je dan virtueel in de ruimte kijken.

Je bent als het ware aanwezig in het beeld. Bij 3D fotografie van huizen worden er dan voor iedere ruimte een aparte 3D foto gemaakt. In die 3D foto´s kan men dan weer verwijzen naar de volgende ruimte.

Virtuele huizen bezichtiging

Op deze manier is het mogelijk een virtuele bezichtiging te doen. Je loopt als het ware achter je computer door alle ruimtes van het huis heen.

Zo krijg je een goed idee van de woning. Dit voorkomt teleurstellingen en overbodige bezichtigingen.

Alleen de echt geïnteresseerden kunnen later de woning in het echt bekijken.

Bespaar tijd en geld en vergroot je bereik.

Doordat de makelaar minder bezichtigingen hoeft te doen bespaar je veen geld. Maar denk ook aan het bereik. Ineens is het mogelijk iemand een bezichtiging van je huis te laten doen op afstand.

Denk bijvoorbeeld aan iemand die een huis zoekt en in Nederland woont maar het huis staat in Spanje. Er zijn al gevallen bekend van mensen die een huis hebben gekocht zonder echte bezichtiging. Dit was in de tijd van corona.

Een 3D presentatie kan flink uitgebreid worden. In het voorbeeld hieronder is te zien dat met een eenvoudige versie kan gemaakt worden met extra tekstvelden.

Links naar andere websites in de ruimte gepresenteerd. En zelfs youtube filmpjes kan je laten weergeven binnen de omgeving van de virtuele tour.

Kunnen wij een 3D presentatie maken voor jou huis?

Als jij je huis wilt verkopen en een 3D presentatie wil hebben neem dan eens contact met ons op. Wij hebben al vele huizen op deze manier verkocht en hebben de camera´s en software in huis.

Voorbeeld 3D / 360 virtuele tour: