Tiny House te Nules op 940m2

Verkocht
11
Omschrijving

Tiny house in sinaasappelveld te Nules

Huis Verkocht - Nules Castellon

Nieuw te bouwen zeer luxe ECO tiny house met een keuze uit 16m2, 32m2 of 48m2. De basis van de woningen zijn containers maar zowel van binnen en buiten is de container niet meer te herkennen.

Omdat de woningen aan alle eisen voldoen die gesteld worden aan woningen in Spanje (Energie labels, Woning voorschriften) mag de woning ook worden geplaatst in geürbaniseerd gebied en dus gebruikt worden als echte woningen voor gebruik gedurende het gehele jaar.

Zowel de plafonds als de muren zijn goed geïsoleerd wat resulteert in een koelere woning in de zomer en een beter warmtebehoud in de winter.

De woning kan worden aangesloten op alle nutsvoorzieningen maar het is ook mogelijk deze off grid (zonder aansluiting op stroom of water) op te leveren. Omdat de woningen snel kunnen worden vervaardigd is de prijs een stuk lager dan traditionele woningen.

De tiny houses worden opgeleverd compleet met keuken, badkamer, laminaat vloer en onderhoudsvrij vinyl op de muren met een keuze aan diverse opdrukken. Alle elektra is reeds aanwezig en om aan alle nieuwe eisen betreffende de nieuwe ECO wetgeving te voldoen is er een zonnepaneel op het dak geplaatst.

De Tiny Houses zijn met en zonder grond te koop. De hierboven genoemde prijs is exclusief grond en inclusief levering binnen Spanje. Een kavel van rond de 1000m2 grond nabij de zee en bergen met een tiny woning van 32m2 is er al voor rond de 55.000 tot 65.000 euro.

Object kenmerken