Privé zwembad huren aan de Costa Azahar

Met de warme temperaturen en de hittegolf van de afgelopen tijd is het heerlijk om even af te koelen. Dit kan je doen door een duik in de zee of in een meer. Of in je eigen zwembad. Maar als je die niet hebt dan is er nu een andere mogelijkheid. De website Swimmy heeft hier slim op ingespeeld.

Namelijk huur je eigen privé zwembad. Eigenaren van een villa met een prive zwembad verhuren hun zwembad voor groepen. Deze is voor een uur tarief te huur. Als de tijd overschreden is dan komt er een extra tarief rond €6 overheen.

Zoek en boek via de website van Swimmy

Via een speciale website kan je zoeken naar een geschikte locatie. Wil je iets aan de kust of in het binnenland dan is dit mogelijk. Ook staat op de website vermeld of de eigenaren aanwezig zijn, of er een barbecue aanwezig is, zijn er douches, zijn er ligstoelen aanwezig.

Ideaal om je eigen feest te geven in privé sfeer. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, teambuilding, vrijgezellenfeest of een babyshower.

Zwembad in La Vall d’Uixò

Landinwaarts biedt dit landhuis zijn zwembad aan voor €23 per uur. Dit is voor groepen van 5 personen. Wifi is aanwezig zo ook de eigenaren. Heerlijk in de bergen waar altijd een windje aanwezig is. In een prachtig natuurgebied.

zwembad-vall-duxo
Zwembad in Vall d’Uixò

Zwembad in Benicassim

Dit privé zwembad is voor €19 per uur te huur voor 5 personen. Aanwezig zijn ligstoelen, tafels, een barbecue en een douche. Ook is er een biertap en de eigenaren zijn aanwezig tijdens de verhuur.

zwembad-huren-benicassim
Zwembad Benicassim huren

Zwembad in Les Alqueries

Huren voor groepen tot maximaal 10 personen. Helaas accepteert de eigenaar van dit zwembad geen kinderen. Bij dit zwembad zijn aanwezig

  • Wifi
  • Douche
  • BBQ
  • Ligstoelen
  • Tuin
  • € 36 per uur

Tevens zal de eigenaar aanwezig zijn gedurende jou verblijf.

huren-zwembad
Les Alqueries

Waar kan ik deze zwembaden boeken?

Via de Swimmy website kan je de plaats, datum en tijdstip invullen. Lekker zwemmen in de Comunidad Valencia in Castellon, Valencia of Alicante is het mogelijk. Maar wil je in een ander deel van Spanje dan kan dat natuurlijk ook.

Kinderen onder de drie jaar kunnen gratis zwemmen. Huur dus je eigen privé zwembad via de website Swimmy.es.