Panoramica Golfclub, Sant Jordi, Castellon

Wil je eens lekker golfen en genieten van de rust? Dat is mogelijk bij het golfresort Panoramica Golf in de gemeente San Jordi wat In het hart van de Costa del Azahar is gelegen. De prachtige urbanisatie ligt op slecht 10 minuten rijden van het strand van Vinaròs en Morella is op 42 km afstand te vinden.

Op deze spectaculaire plek vind je de Villages Golf Panoramica, een wooncomplex met 40 toeristische appartementen, een zwembad en 24-uurs privébeveiliging (openingstijden van de receptie: 8.00-20.00 uur).

Het ontstaan van Panoramica Golf, Sport en Resort

Panoramica Golf, Sport & Resort is in 1995 geopend en is de enige golfbaan in Spanje die ontworpen is door de Duitse Golf professional Bernhard Langer. Hij is negenvoudig kampioen, aanvoerder van het Europese Ryder Cup team en tweevoudig winnaar van de Golf Masters.

Ongetwijfeld een van de beste golfbanen van Spanje, gelegen in Castellón, in de gemeente Sant Jordi op een prachtig landgoed met Johannesbroodbomen en Olijfbomen.

Naast de golfbaan zijn er andere sportfaciliteiten te ondernemen zoals paddle, tennis, Pitch & Putt, voetbal en basketbal, voor de sportieveling dus lekker afwisselend.

De Panoramica golfbaan is altijd in perfecte staat

De golfbaan beslaat in totaal 80 hectare en is het hele jaar door in prachtige omstandigheden te gebruiken. Een typisch Amerikaans ontwerp en gecombineerd met smalle fairways met een ruige omgeving, waardoor het zeer plezierig is om te spelen. De golfbaan is geschikt voor zowel hoge hcp’s als spelers van hoog niveau en hoge precisie. U komt langs vijf meren met in totaal zeven holes. De greens zijn snel en groot.

De beste holes van de baan zijn hole 5, par 3 van 133 meter van gele balken en met een eilandvormige green. Hole 11 van 502 meter. Aan het linkergedeelte van de laatste 200 meter voor de green, is een prachtig meer gelegen.

Overnachten op Panoramica Golf resort

Wil je wat langer genieten in deze prachtige omgeving of een golf vakantie er aan vast knopen, dat is mogelijk. Combineer golf, cultuur, vakantie in deze prachtige omgeving. Je zult echt versteld staan van dit onontdekte paradijs.

De appartementen hebben een afmeting van 70m2 met 2 slaapkamers en in de woonkamer een slaapbank. Een tuin, buitenzwembad is aanwezig. Compleet voorzien van handdoeken, keukenapparaten, gratis wifi

Overnachten klik hier Panoramica Golf