Online bestellen bij de Chinese Bazar

Nu de winkels gesloten zijn tijdens de Corona crisis zou het leuk zijn om toch spullen te kunnen kopen. Er zijn een aantal online winkels waar dit mogelijk is. Zo lezen wij veel dat men vooral de Chinese Bazar mist en dat die weer open moet, ook wij missen deze snuisterij winkel om even lekker door heen te neuzen en altijd weer met iets naar buiten lopen.

Maar wist u dat u er gewoon onlineshops zijn van deze Bazar ?

Hieronder hebben we een aantal online shops vermeld. Als u het Spaanse woord nodig hebt dan kunt u het best een translater gebruiken om het artikel op te zoeken.

Als u achter de computer zit dan kunt u de rechtermuisknop aanklikken en dan ‘vertalen naar Nederlands’.

Bazar Chinatown

Een overzichtelijke shop waar werkelijk alles te vinden is en een makkelijk bestelsysteem. Naar de winkel Bazar Chinatown.

Bazar El Scandalo

Dit is een familiebedrijf opgericht in 1998 met een fysieke winkel in Ciudad Real. Diverse producten met lage verzendkosten. Naar de winkel El Scandalo.

Bazar Regalo

Hier is groot en klein eletronica te vinden, huishoudelijke apparaten, pannen en telefoonbenodigdheden. Naar de winkel Bazar Regalol

Bazarisimo

Meer dan 10.000 artikelen zijn in deze webshop te vinden. De verzendkosten zijn laag. Een uitgebreid assortiment met huishoudelijke apparaten, speelgoed, kantoorartikelen, schoonheidsproducten. Naar de winkel Bazarismo

Bazar Ali Hogar

Een zeer uitgebreide webshop welke is opgericht in het jaar 2000. Verzendingen onder de 10 kg kosten €5,99 voor het Spaanse vaste land. Naar de winkel, Ali Hogar Bazar.

Fantastic Bazar

Deze Bazar is in 2005 opgericht in Barcelona en viert November 2020 hun 15 jarig bestaan. In deze webshop zijn vele spullen te vinden. Naar de winkel, Fantastic Bazar

Bazar Lo Mas Original

Deze bazar heeft eveneens van alles online te koop tegen lage verzendkosten. De fysieke winkel is gevestigd in Cadiz. Klik op Lo Mas Original.

Bazar Chino Antonio

Een divers aanbod en snelle levering. De fysieke winkel is gevestigd in Lugo. Verzendkosten bedragen maar liefst €2,99. Naar de winkel Chino Antonio.

Deze pagina wordt steeds bijgevuld, dus kom nog eens terug!

Heeft u een online shop gezien die hier nog niet bijstaat? Mail het ons zodat wij het kunnen aanvullen info@mooicastellon.nl

online-shoppen