Nederlandse producten in Castellon kopen

Er wordt vaak aan ons gevraagd of er ook Nederlandse producten in de regio Castellon verkrijgbaar zijn. Het antwoordt daarop kan je vast al raden…Nee. In deze regio zijn te weinig Nederlanders om aan die vraag te voldoen. Wel is het mogelijk naar een andere regio te gaan of online te kopen.

Supermercado Costablanca voor Nederlandse producten

Deze fysieke winkel en online shop heeft een divers aanbod Nederlandse producten. De winkel is gevestigd in Alfaz del Pi, nabij Benidorm. En er is een vestiging in Orihuela.

Merken zoals onder andere Bolletje, Conimex, de Ruijter, Haribo, Jumbo, Mora zijn hier verkrijgbaar.

Wij hebben ook wel eens een bezoek gebracht aan deze supermarkt en online besteld. De bestelling wordt tussen 24 en 48 uur bij je bezorgd. Superhandig dus.

Naar de webshop, klik op Supermercado Costablanca.

Appiehein.com

Sinds 2002 gevestigd in Spanje. Bestellingen worden in Nederland verzameld in het centrale magazijn. Vervolgens per koerier verzonden naar jou adres.

Bij Appiehein.com zijn veel producten van goede kwaliteit verkrijgbaar.

Wil je hagelslag, koekjes, pindakaas, hollandse chips of drop, deze producten bestel je simpelweg online. bij Appiehein.com.

Hollandfood.shop

Bij Hollandfood.shop kan je ook allerlei Nederlandse producten online bestellen. Ze bezorgen in vele landen in en buiten Europa.

Heb je trek in kaas, croma bak en braad, borrelnootjes, een spel of een tijdschrift dan kan dat in de shop besteld worden. Naar de shop klik op hollandfood.shop.

Hollandsesupermarkt

Deze supermarkt is gevestigd in Pedreguer (Alicante) en heeft geen online shop. Een supermarkt met heerlijke Nederlandse producten. Vers gebakken brood tot potjes van hak. En van Appelflappen tot gevulde koeken zijn hier verkrijgbaar.

De openingstijden zijn

Maandag t/m Vrijdag
Van 9:30 tot 18:00

Zaterdag van 9:30 tot 17:00

Wil je ook wel eens naar deze Nederlandse supermarkt om heerlijke producten in te slaan, klik op Hollandsesupermarkt.

Een andere tip is om eens naar de supermarkt MasyMas te gaan. In Sagunto zien wij veel Nederlandse producten in de schappen liggen. Misschien dat er een ander filiaal ook nog wel eens wat te vinden is.