Miau Fanzara zoekt straat artiesten om muurschilderingen te maken

Miau Fanzara in de provincie Castellon zoekt artiesten, schilders om de buurt weer op te vrolijken. Miau is een openlucht museum en staat bekend om haar muurschilderingen. En om de zoveel tijd worden kunstenaars, schilders uitgenodigd om een paar dagen de muren te schilderen.

Waar ligt Miau Fanzara?

Het dorp ligt in een prachtig bosrijk en groen gebied aan de Costa de Azahar in de provincie Castellon. het dorp aan de Alto Mijares heeft nog geen 300 inwoners. Maar er komen veel toeristen langs voor de muurschilderingen.

Veel motoren, fietsers en met de auto rijden door het dorp heen om een prachtige route door de omgeving te maken.

miau-fanzara-castellon
Miau Fanzara kunstdorp

Op vrijwillige basis

Als je naamsbekendheid wil creëren dan is dit de ultieme kans. Je mag je naam erbij zetten. Ook is er een museum aanwezig en kan er een qr code worden ingescand om meer informatie te krijgen over de kunst.

Alles is wel op vrijwillige basis, je wordt er niet voor betaald.

Maar de gemeente draagt wel zorg voor

  • Accomodatie
  • Eten
  • Materiaal en installatie, hoogwerkers, ladders en wat er maar nodig is
  • Vervoer

Wanneer verwachten ze jou?

Als je geselecteerd bent dan is de aankomstdag op woensdag 5 juli en de vertrekdag op 10 juli 2023. Mocht je dus in juli tijd hebben reageer dan voor eind januari.

miau-kunst-dorp
Schilderingen in Miau

Reactietijd

Mocht je kunnen in juli om een paar dagen te komen paintbrushen of schilderen reageer voor 31 januari 2023.

Ik wil graag mijn kunst laten zien in Miau Fanzara

Als je het leuk lijkt en je wilt wat meer naamsbekendheid en schilderen of andere kunstwerken in een openbare ruimte. In een prachtige groene omgeving, in de buitenlucht en ook nog overnachtingen en eten erbij. Reageer voor 31 januari via email miaufanzara@gmail.com.