Kunstenaar, Schilder Quirosa Colores

Wij van MooiCastellon komen op Social Media wel eens prachtige dingen tegen die echt opvallen, zo liepen we tegen deze Spaanse kunstenaar Fernando Quiros aan. Zijn kleurrijke en vrolijke schilderijen viel direct bij ons in de smaak. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten maar dit wilden jou toch even laten zien.

quiros-colores

Wie is Fernando QUIRÓS?

Hij is een echte liefhebber van vreugde en kleur. Zijn opa en vader schilderden ook al en is hij dus tussen de schilderijen opgegroeid. Nieuwsgierig als hij was pakte hij ook de penseel en is gaan verven, er moest getest worden of hij geschikt was om tekeningen op canvas vast te leggen.

Omdat Quiros zo van kleur houdt is de Coloured Tuna ontstaan en dit heeft tot de dag van vandaag heel wat mooie dingen opgeleverd en niet alleen schilderijen. Naast de Tuna worden er ook abstracte en portretten geschilderd.

Meer dan schilderijen

Niet alleen maar vrolijke schilderijen, ook kleding, schoenen, tassen, riemen, mokken worden beschilderd met de vrolijke tunas. En die worden verkocht in de webshop, vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis.

Fernando Quiros is op social media te vinden op Facebook en Instagram onder de naam @quirosacolores, als je het leuk vindt kan je hem gaan volgen. De website is te vinden bij quirosacolores.com