Navajas heropend het luxe 1893 boutique hotel

Negen kamers heeft het 1893 boutique hotel met een prachtig zwembad. Gelegen in een super mooie omgeving. Vanuit Navajas is de prachtige omgeving te verkennen. Vers van de pers in 2023 moet je dit prachtige hotel ontdekken.

Het stadsparkhotel Navajas heropent zijn deuren na een hervorming en met nieuwe managers.

Het stadsparkhotel Navajas heropent met nieuwe eigenaren. LIFT-EMV

El Huerto de Carles, een van de meest emblematische en bekende modernistische villa’s uit de geschiedenis in Navajas, is heropent.

Luxe boutique hotel

Er is een luxe hotel -restaurant van gemaakt, zoals het destijds al voor bedoeld was. Het is de bedoeling om het hele jaar toeristen aan te trekken. Om zowel het dorp Navajas als de regio Alto Palancia in het algemeen te promoten.

Nadat de voormalige managers het hotel en het restaurant 10 jaar geleden sloten kwam het helemaal in verval. Het complex ligt in het stadspark met prachtige tuinen die zijn elegantie verloor door vandalisme. Nu is het weer helemaal gerestaureerd en opgeknapt.

De andere opvallende gevel van dit nieuwe hotel in Navajas

De andere opvallende gevel van dit nieuwe hotel in Navajas.

Heerlijk zwembad en tuin

Bij het hotel is ook een heerlijk groot zwembad en tuin aanwezig. Een frisse duik kan je nemen en ook een lekkere wandeling maken door de tuin of een drankje nuttigen. Hier heb je rust en in de ochtend hoor je alleen het fluiten van de vogels.

Zie jij jezelf hier ook wel eens logeren? Klik dan op de link voor meer informatie en boeken Boutique hotel 1893.

zwembad-1893-boutique-hotel

Bron: https://www.levante-emv.com/castello/2023/06/03/hotel-lujo-abre-historica-villa-88247395.html