Het zeldzaamste chalet ter wereld staat te koop aan de kust van Castellón

Verschillende makelaars hebben dit originele huis in Alcossebre met een eigenaardige bouwstijl in hun bestand

Is het een kunstwerk of een chalet? De eerste zou meer bij dit bijzondere huis passen die in Alcossebre is te vinden. Dit aparte huis staat te koop voor € 125.000 en heeft dan ook echt de aandacht getrokken bij veel mensen.

Dit bijzondere huis staat in de omgeving tussen Alcalà de Xivert en het maritieme centrum van Alcossebre. En dit is best een prachtige omgeving te noemen. Want hier is geen massatoerisme en Alcossebre is echt een schattige badplaats.

El exterior del chalet guarda cierta similitud con las obras de Gaudí

Twee verdiepingen en 374 vierkante meter

De woning is 374 vierkante meter en heeft twee verdiepingen. Een zwembad is aanwezig. En er zijn wel vier badkamers aanwezig en drie slaapkamers. De inrichting is geïnspireerd door Isabel Preysler die jaren geleden beroemd werd vanwege de vele badkamers in haar woning. Ze is ook wel bekend als de ex vrouw van Julio Iglesias.

Hieronder zijn een aantal foto’s te vinden. De woning is ook wel vergelijkbaar met de kunst van Gaudi vinden wij.

Een perceel van wel 14.839m2

Verder staat de woning op een perceel van maar liefst 14.839 m². Dus dat is een flink stuk grond en de woning is gebouwd in 2003.

Als jij dit te grappig vind en handig bent in verbouwen kijk dan even op de website bij idealista. Wie weet kom jij wel in het prachtige Castellon te wonen. Een paradijs die nog niet door veel mensen is ontdekt en nog veel pareltjes heeft.