Gastronomisch festival Vinaros 20 tot 22 Oktober

Dit weekend vindt de tweede editie van het Castelló Ruta de Sabor Gastronomisch Festival plaats. Van 20 tot 22 oktober wordt dit gehouden op de Paseo Colón in Vinaròs en elf Michelin-sterrenrestaurants zal tellen.

De smaak van de provincie Castellón vindt dit weekend plaats op de Paseo Colón in Vinaròs, tevens de hoofdstad van de Baix Maestrat. Met de viering van het II Castelló Gastronomisch Festival Ruta de Sabor, georganiseerd door de Provinciale Staten Provinciale Raad van Castellón. 

De eerste editie vond vorig jaar plaats in Benicarló. En deze keer is er voor Vinaros gekozen.

11 michelin sterrenrestaurants zijn aanwezig

Dit is een evenement dat de beste producten en smaken van Castellón samenbrengt en ook vol culinair talent zal zijn met elf Michelin-sterrenrestaurants, waarvan drie uit de provincie Castellon. En daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Van 20 tot 22 Oktober

Vrijdag de 20e en Zaterdag de 21e van 10.00 tot 22.00 uur, en zondag de 22e van 10.00 tot 15.00 uur.

En is een voorbeeld van het hoge niveau dat de gastronomie heeft bereikt in de provincie Castellón, waar restaurants en chef-koks van topniveau te vinden zijn. Erkend door de meest prestigieuze culinaire gidsen ter wereld. 

Programma

Het programma bestaat dus uit workshops, showcookings, proeverijen, lezingen en kinderactiviteiten. In de foto onder het artikel is de hele agenda te bekijken.

Gratis toegang

Dit evenement, met gratis toegang en gelegen aan zee, zal de beste showcase worden van de gastronomische producten en innovaties die voortkomen uit Castellón. Evenals de bedrijven die gegroepeerd zijn onder het merk Castelló Ruta de Sabor.

  • Wanneer: Vrijdag 20 en Zaterdag 21 oktober van 10.00 tot 22.00 uur. Zondag 22 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.
  • Waar: Plaza de Colon Vinaros
  • Entree: Gratis entree
gastronomica-vinaros