Arenal Sound Burriana

Arenal Sound in Burriana is een jaarlijks populair feest dat in het Arenal strand gebied afspeelt. Hier komen dan ook veel jongeren uit heel Spanje op af. Ze worden met bussen vervoerd en kamperen in de buurt en op het terrein zelf. Of overnachten in een hotel of airb&b. Arenal Sound is uitgegroeid tot een van de populairste festivals van Spanje.

Wat is het

Een festival die vanaf 2010 zeer populair is geworden. Het feest dat wordt gehouden in Augustus duurt ongeveer 6 dagen en bestaat uit diverse podia. Veel bekende dj’s en artiesten treden hier op. zoals Oliver Heldens, Scissor Sisters en Love of Lesbian.

Je kunt dus lekker warm weer verwachten en gewoon in je bikini rondlopen op het festival terrein. Op de boulevard is het een gezellige boel met marktkraampjes, eettentjes.

Overnachten bij het Arenal Sound Festival

Overnachten is dus mogelijk op het festival terrein waar standaard tenten zijn neergezet. Dit is de Arenal Camping. Daarnaast is de Malvarossa Camping welke iets goedkoper is en iets verder weg. Er rijden continue bussen waar je kunt in stappen. Hiervoor heb je wel een ticket nodig.

Op de Glamping zijn diverse tenten te huur vanaf €70,–. Voor de tarieven klik op Arenal Sound Glamping.

Arenal-Sound-Burriana
Arenalsound Castellon

Reizen naar Arenal Sound

Met de auto

Met de auto naar het festival is mogelijk, er is een grote parking in de buurt. Zet je navigatie op Grao de Burriana, Arenal. Via de N340 kan je er eenvoudig komen.

Met de bus

Het Festival heeft dus eigen bussen ingezet die af en aan rijden naar het gebied.

Met de Trein

Er is geen station in Burriana zelf maar wel in het nabijgelegen dorp Les Alqueries. Vanaf daar is het mogelijk om een taxi te nemen. In de plaatsen Moncofa, Nules of Almenara is eveneens een station. De bussen die rijden zijn van de maatschappij HICID.

Wil je weten welke artiesten er allemaal komen, waar je kan logeren, welke faciliteiten er zijn klik dan op de link van Arenal Sound.