Action open de tweede Nederlandse winkel in Vall d´Uxo

Op 7 maart jongstleden is de Nederlandse winkel Action open gegaan in Vall d´Uxo. En dit zal zeker ook niet de laatste Action zijn die open gaat in de regio. Want ze willen flink uitbreiden en hiermee is de 30e vestiging bereikt in Spanje en in de Valenciaanse gemeenschap de 8e vestiging..

Helaas waren wij niet getuige van de opening maar zijn natuurlijk wel een paar dagen later er heen gegaan. Natuurlijk verlieten wij niet de winkel zonder iets te kopen.

Een supergrote winkel met ruim 814m2 aan oppervlak en overzichtelijk zoals de meeste Actions zijn ingericht. Met ruime openingstijden van 09.00 tot 21.30 uur heb je wel de tijd om lekker te winkelen.

Wat is dan de eerste Nederlandse winkel in Valld´Uxo?

Nu zul je je vast afvragen wat dan die andere Nederlandse winkel is in Vall d´Uxo. Dat is namelijk de Zeeman. Dit is niet echt een grote winkel maar heeft wel alles wat je nodig hebt.

Vall d´Uxo steeds populairder onder Camperaars

Wat toeristen betreft zit de Action hier dan wel goed. Want Vall´d Uxo en omgeving is razend populair geworden de afgelopen tijd voor toeristen en Camperaars.

En geef deze mensen eens ongelijk. Want aan de voet van de Sierra Espadan daar begint het oogverblindende natuurschoon. Omgeven door heel veel groen en leuke dorpjes.

Ook in Vall d´Uxo is steeds meer te doen. En er komen steeds meer winkels bij. Wat ons betreft mag er nog wel een bouwmarkt komen.