5 leuke dingen om te doen deze zomer in de provincie Castellon

Kom je deze zomer je vakantie doorbrengen in de provincie Castellon? Dat is natuurlijk erg leuk. Maar wat kan je eigenlijk allemaal doen om je tijd door te komen? Dat kunnen wij jou wel vertellen. Hieronder 5 leuke dingen om te doen in je vakantie.

1. Huur een privé zwembad via Swimmy.nl

Heb je een verjaardag te vieren of heb je gewoon zin in een feest. En als het ook nog eens heel warm is, dan is het wel lekker om dit bij een zwembad te doen.

Eigenaren van een villa bieden hun privé zwembad aan tegen betaling. Hier is ook vaak een barbecue aanwezig en ook douches. Op de website van Swimmy.es staat eveneens vermeld of de eigenaren ook aanwezig zijn en of er ligstoelen zijn.

Uw-eigen-huis-spanje

2. Huur een boot

Heb je het strand wel gezien en wil je even lekker afkoelen op het water. Dan kan je een boot huren in de provincie Castellon. Hier zijn een aantal jachthavens te vinden waar de boten gehuurd kunnen worden.

Het is mogelijk een keuze te maken of je wel of geen kapitein wenst, welke boot, hoeveel cabines en hoeveel personen.

Huur je boot via Clickandboat.nl

3. Ga hiken in de prachtige natuur

Ben je een fervent wandelaar? Trek er dan eens op uit in de natuur. Er is altijd wel een wandelroute in de buurt die je kunt volgen. Daarvoor hoef je echt niet ver weg.

Of rijdt 10 minuten landinwaarts en daar vindt je prachtige natuurgebieden zoals Sierra Espadan, Stuwmeer Maria Christina of Tinença de Benifassa.

Wandelroutes zijn online te vinden of via de app Wikiloc en vergeet vooral je fotocamera niet mee te nemen om al dit moois vaste te leggen.

4. Bezoek een museum

In de provincie Castellon zijn ook een aantal musea te vinden. Voor een paar euro is het museum te bezoeken.

Op deze manier leer je de geschiedenis, olijfolie productie en het leven kennen. Of bezoek Miau waar je lekker in de buitenlucht de muurkunst kunt bewonderen. Gratis, buiten en daarna uitpuffen op een terras.

5. Golfen in de provincie Castellon

Als je een golfliefhebber bent en je wilt wel even lekker golfen dan heeft Castellon een aantal prachtige golfbanen waar je even lekker een potje kunt golfen. Heerlijk in de prachtige natuur en het prachtige klimaat. Veel mensen weten niet dat hier aan de Costa Azahar 3 prachtige golfbanen te vinden zijn.

golf-in-castellon