3e glazen bol hotel binnenkort open in Castellón

Binnenkort opent het derde glazen bol hotel aan de voet van de Serra d’Espadà. In Betxi nabij het oude mijnengebied liggen de plannen klaar voor een te bouwen luxe camping.

Zielo de Levante, in Tírig, was het eerste bubbelhotel dat in de hele regio werd geopend.

Zielo de Levante, in Tírig, was het eerste bubbelhotel dat in de hele regio werd geopend.

Slapen onder de sterren wordt steeds populairder

Deze glazen bol hotelkamers worden steeds populairder, ook onder de influencers. Zij verblijven op deze campings en plaatsen informatie op Social media. Ongekend trending is deze innovatie wat steeds meer bezoekers trekt. Want slapen onder de sterrenhemel is toch uniek?

Luxe kamperen in de prachtige natuur

De luxe glazen bol camping komt in een voormalig mijngebied La Mina aan de voet van het prachtige natuurpark Serra d’Espadà. Omgeven door de prachtige natuur en hier de sterren te observeren.

Op deze manier wordt duurzaam toerisme en bezoekers met een passie door astrologie en natuur zeer populair. Daarnaast hebben deze campings een minimale impact op het ecosysteem. De kamers zijn volledig geïntegreerd in de omgeving.

Gemeenteraad ondersteund het voorstel

Alfred Remolar, die leiding heeft in de gemeenteraad verzekerd steun voor dit voorstel. Want zegt Alfred “Het is een van de weinige gemeenten in La Plana die niet voldoende overnachtings- mogelijkheden heeft. Daarnaast is dit voorstel van hoge kwaliteit, duurzaam en innovatief. En het zal ook banen opleveren”

Twee bubbelhotels heeft Castellon al

Straks zijn er dus drie bubbelhotels. De eerste die hier kwam als pionier was

Zielo de Levante in Tirig, Camping La Valltorta.

Deze camping bestaat sinds 2020 en is dus ook nog vrij nieuw. Op de hotelkamer is een telescoop aanwezig zodat je de sterren kunt bewonderen.

Noches de Càlig

Deze camping ligt tussen Càlig en Sant Jordi. In de zomer van 2022 is deze geopend.

Kom slapen in een glazen bol

Ga dus ook eens bijzonder overnachten in een glazen bol. Het is luxe kamperen want het ontbreekt je aan niets. Leuk om iets te vieren, als cadeau of Valentijn presentje. In de kamer is gewoon een badkamer en toilet aanwezig. En ontbijt wordt ook nog voor je klaargemaakt.

nature-zielo-tirig-camping
Overnachten in een glazen bol