Even voorstellen…Johnny en Daniella van Masia Malagana

In de provincie Castellon zijn een aantal Nederlanders met een B&B, appartement of overnachting met therapie of retreats. Wij vinden dit natuurlijk heel bijzonder en willen ze dan ook graag even voorstellen.

Het voorstelrondje begint bij Johnny en Daniëlla van Masia Malagana. Na ruim tweeënhalf jaar een nomadenbestaan te hebben geleefd, bracht de oude Mercedes bus waarin zij woonden en reisden hen naar de bergrijke provincie Castellon.

Daar vonden ze hun droomplek; een 18 -eeuwse Masia op 600 meter hoogte in het gastvrije dorpje Sierra Engarceran gelegen in de bergrijke provincie Castellón mét uitzicht op de hoogste berg van Castellon, de Penyagolosa.

Holistisch Centrum Masia Malagana

“Hier zijn wij in 2019 ons Holistisch Centrum Masia Malagana gestart. Volledig off grid en eco friendly omdat wat goed is voor Moeder Aarde, goed is voor ons.

Nog altijd zijn wij onder de indruk van de overweldigende natuur die deze provincie te bieden heeft en gaan wij volledig op in het vertraagde leven op het platteland.

Daarnaast kent Castellon een fascinerende kustlijn waar wij ons in de zomer tussen de vakantie vierende Spanjaarden helemaal thuis voelen!”

Daniella vertel eens wat over jezelf

Daniëlla: “In Nederland heb ik jarenlang een eigen praktijk gehad. Mijn Sjamanistische healing skills heb ik opgedaan bij Sjamaan Altaiskaya Byelka. Ik ben door de Academie voor Vuurlopen en Transpersoonlijke Educatie Definest opgeleid tot Womb Keeper en Conscious Breathwork Practitioner.

“Verder heb ik mijn Reiki Master behaald en de opleiding tot Holistisch Therapeut voltooid. Als Medium heb ik mij verder ontwikkeld tot Luisterkindwerker en ben ik tevens Dierentolk”.

Johnny vertel eens wat meer over jezelf

Johnny: ” In Nederland ben ik jarenlang werkzaam geweest in de dienst- en zorgverlening. Van het beveiligen van VIPS en Koninklijke personen tot het vervoer van en het werken met gedetineerden”.

“Als Pedagogisch Medewerker binnen Jeugdzorg en persoonlijk begeleider op een woongroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking, heb ik mijn pedagogische- en leiderskwaliteiten verder ontwikkelt.”

Johnny heeft Reiki 2 behaald en geeft samen met Daniëlla diverse healingen. Tevens heeft hij verschillende sjamanistische en energetische jaartrainingen gevolgd. Hij is dan ook een échte aard(se)man!

Wat je kunt verwachten bij Masia Malagana

 • Opstellingen
 • Mini-Retreat
 • Soul Retrieval
 • Ademsessies
 • Rite of the Womb
 • Reading & Healing
 • Gesprek met de ziel
 • Medium consult
 • Healing op afstand
 • Inspiratieweken
 • Online events

Zowel online als op afspraak in ons Holistisch Centrum

Inspiratieweek of mini retreat

Onze gasten kiezen voor Masia Malagana omdat wij met alle aandacht en volledige bezieling in het leven staan en dat is voelbaar. Bovendien verblijf je hier gedurende een Inspiratieweek of mini-retreat héél privé met z’n tweeën of alleen en dat wordt als zéér prettig ervaren.

Neem je deel aan een Inspiratieweek of mini- retreat dan word je tijdens jouw verblijf geheel én goed verzorgd. Onze keuken is plantaardig en zoveel mogelijk biologisch.

Waar is Masia Malagana te vinden?

Masia Malagana is Dé Plek van Aandacht en Bezinning. Een krachtplek voor jou om op adem te komen!

Hasta luego!
Johnny en Daniëlla van de Zande

masia-malagana
Johnny en Daniella, Masia Malagana