Vall d’Uixo, Grotten van San José

Vall d’Uixo ligt in een vallei tussen de bergen Penya Migdia, Penya-Creuc, Ródeno, Font de Cabres, La Pitera, Penyalba, Pipa, El Frontó, Sants de la Pedra, El Castell, Sumet, La Balona, Penya Garrut en Alto de Cerverola. Op 30 kilometer afstand van Castellon en op 45 kilometer van Valencia.

Prachtige natuur, mooi wandelgebied

Deze plaats is echt mooi om te ontdekken omdat de stad omgeven is door prachtige natuur waar lekker gewandeld kan worden en de grotten van San José. In het binnenland gelegen aan de Costa de Azahar en slechts 10 kilometer gelegen van de mooie stranden.

Aan de rand van Vall d’Uixo zijn de grotten (Coves de San José) van San José. Hier kunt u lekker wandelen langs de bergen of een boottochtje met gids maken in de grotten. Ontdek meer dan 3 kilometer, dit is de langst bevaarbare rivier in Europa en van Valencia. Een prachtig recreatief gebied met restaurants, zwembad, speeltuin en picknick mogelijkheden.

Veel Spanjaarden vermaken zich hier met het hele gezin. En dit gebied wordt gebruikt als wandelgebied en met uw kinderen een boottochtje maken door de grotten.