San San festival Benicàssim

Met het San San festvial te Benicàssim wordt het festival seizoen geopend. Omdat het in de paasvakantie gehouden wordt, is dit een mooi alternatief om op deze manier Pasen te vieren. Drie dagen genieten van allerlei muzieksoorten, strand en gastronomie. Ruim 60.000 mensen worden hier verwacht om 50 artiesten op vier podia te zien optreden.

Het festivalterrein ligt aan de N340 en is geopend van 18:00 tot 05:30 uur. Er zijn drie podia, een tent met dj’s, foodtruckgedeelte, bardiensten en ruimtes om te chillen. Parkeren is mogelijk op het festivalterrein.

Wat wel heel erg leuk is, dat de Haarlemse band Chefs’ Special zal optreden in editie 2022 op dit festival. En daar zijn wij natuurlijk mega trots op.

Tickets en Entree

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €50,–.

Met dit ticket heb je toegang tot het festivalterrein tijdens 3 dagen. Geldt voor leeftijd 15 jaar en ouder. Jonger dan 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van de wettelijke voogd.

Een vip ticket kost € 150,– en is voor 18 jaar en ouder.

Met het VIP arrangement heb je toegang tot het festivalterrein tijdens 3 dagen, Bar, Uitzicht op het hoofdpodium.

Ticket goud kost € 200,–. Voor 18 jaar en ouder.

Met het Goud ticket heb je toegang tot het festivalterrein tijdens 3 dagen, VIP pakket+, toegang tot podiumplaats, gereserveerde parking, ontvangst van merchandise pakket, welkomstdrankje.

Ticket voor kinderen € 30,–. Voor 0 tot 15 jaar

Toegang tot het festivalterrein tijdens 3 dagen. Altijd onder begeleiding van een volwassene. Maximaal 1 liter non-alcoholische drank per dag.

Overnachten in de buurt

Vanwege de Covid situatie is er in 2022 geen kampeerterrein. Je zou dus in de buurt een accommodatie kunnen vinden van Benicassim of Castellon. Kijk eens op onze website bij hotels of appartementen.

Hoe er te komen

Met de auto

Het festivalterrein ligt aan de N340 bij kilometer 986.300. Vanuit Barcelona moet je afrit 45 nemen. Vanuit Valencia moet je afrit 46 nemen.

Met de trein

Er is een station in Benicàssim of Castellon. Via de website van de Renfe is meer info te vinden www.renfe.com.

Officiële bussen

De organisatie heeft officiële bussen ingezet die vertrekken vanuit Barcelona, Madrid, Zaragoza, Tarragona en Alicante.

Met de bus

Via de website van de Hicid zijn de routes te bekijken www.hicid.es

Meer informatie, tickets en line up klik op de link SanSanFestival

San-San-festival-benicassim
foto; sansanfestival