Wetpet, de hondendouche op de stranden van Castellon

Kijk eens wat wij tegenkwamen op het hondenstrand in Moncofa. Hier staat nog niet eens een douche voor de mens om even af te spoelen maar wel een hondendouche. En dit is wel ideaal voor je huisdier na het baden en het rollebollen in het zand.

Dit idee is van het bedrijf Azerto Inox. Een hondendouche met heerlijke fijne stralen en een knop in de vorm van een hondenpoot. Hoe leuk is dat?

In Spanje is de hond ook steeds meer een familielid geworden en gaat de hond gewoon mee naar het strand, op reis en op verjaardagsvisite.

Naast de speciale honden urinoirs, honden uitlaatparken en fonteinen is er nu dus de ontworpen Wetpet douche. Deze wetpet is dan ook te vinden op de stranden tot winkelcentra. En veel regio’s in Spanje willen diervriendelijker worden plaatsen de hondendouche op de stranden.

Wat is nou eigenlijk de Wetpet hondendouche?

Deze WetPet hondendouche bestaat uit diffusers die water sproeien in de vorm van een spray zodat de huisdier niet schrikt en het een prettige ervaring is. Bovendien gemaakt van roestvrij staal van AISI 316. Een kwaliteit die hoge weerstand geeft tegen mariene omgevingen en hoge temperaturen, waardoor hij ideaal is om buiten te worden geïnstalleerd.

Zowel op het strand, in parken of in de stad. Esthetisch gezien heeft het ideale afmetingen, ongeacht de grootte van onze huisdieren. Een elegant ontwerp met een vernevelde boog en afgewerkt van gepolijst glans mat.

Waar is de Wetpet te vinden in Spanje?

Onder de Spaanse huisdiervriendelijke steden te vinden in o.a. Marbella, Vélez Málaga, Vera, Fuengirola, San Fernando, El Puerto Santa María, Algeciras, Cunit, Torrevieja, Gemeenteraad van Vigo en Mallorca.

Maar ook in de regio Castellon aan de Costa Azahar zoals in Nules en Moncofa. Maar de Wetpet is groeiende en zullen in de toekomst op nog meer Spaanse kusten, parken en winkelcentra te vinden zijn.

wetpet-hondendouche
Foto: Azerto.es