Decathlon in de provincie Castellon

Decathlon in de provincie Castellon is de ideale winkel als je op zoek bent naar kleding voor sport, vrije tijd en vakantie. In Spanje zijn er mega vestigingen te vinden maar ook kleinere winkels. De van oorsprong Franse keten heeft de meeste vestigingen in Spanje. Dat is toch wel iets om trots op te zijn. Wij zijn helemaal gek op deze winkel en kopen hier dan ook regelmatig.

Opgericht in 1976

De Decathlon is opgericht in 1976 in Frankrijk en maakt vandaag de dag onderdeel uit van de Oxylane Group die in 2008 is opgericht. Zij produceren veel huismerken van de keten.

Wist je dat… Toen de Olympische spelen in 1992 in Spanje werd georganiseerd besloot Decathlon in Badalona de eerste winkel in Spanje te openen. Daarna is het snel gegaan en zijn er in Spanje nu ruim 148 winkels. Naast Spanje nog in 25 andere landen.

Sport en Vrije tijd

In deze winkel zijn veel Sport disciplines te vinden onder een dak. Denk aan Fitness, Wandelen, Zwemmen, Hardlopen, Paardrijden, Golf, Fietsen, Campingspullen. Als je dus een paar stevige stappers nodig hebt om te gaan wandelen of een bikini, het is allemaal bij de Decathlon verkrijgbaar. Voor vrije tijdskleding kan je uiteraard hier eveneens terecht. Dus attributen, kleding, schoenen, handdoeken, alles wat je nodig hebt voor de tak van sport is hier te vinden.

Decahtlon-provincie-castellon
Decathlon in Castellon

Formule van de Decathlon

Vaak hebben de winkels een gigantisch vloeroppervlak van wel duizenden vierkante meters. Hier zijn dan ook voor diverse sport disciplines artikelen te vinden. Met lage prijzen en artikelen verkrijgbaar in grote volumes. Het personeel wordt getraind om zeer goed klantenservice te geven en spreken vaak Engels.

De Decathlon heeft huismerken zoals Quechua, B’Twin, Domyos, Nabaiji, Newfeel, Wed’ze maar ook merkkleding zoals Puma, Adidas of Nike.

Al heb je een heerlijke warme trui nodig in de winter, hier zijn lekkere fleece truien te vinden voor een lage prijs. Of een joggingbroek voor de luie avonden. Kleding voor je vrije tijd is er veel keus.

Decathlon winkels in de provincie Castellon

Wil jij nou ook eens lekker winkelen bij de Decathlon in Castellon? Hieronder staan de filialen vermeld.

Tortosa

Carr. de Tortosa a L’Aldea

C-42, 43500 Tortosa

Klik hier voor website

Vinaròs

Carrer dels Dauradors, 4

12500 Vinaròs, Castellón

Castellón

C. Grecia, s/n

12006, Castellón

Klik hier voor website

Onda

CV 20 – Carretera de Onda a,

Carrer Vila-real, SN, 12200

Klik hier voor website

Sagunto

CC VidaNova Parc,

Plaça S.g. Sepes-montearse, 40, 46500 Sagunt

Klik hier voor de website