Amazon opent nieuwe vestiging in Onda in 2022, personeel gezocht

Amazon opent in 2022 een vestiging in Onda en zoekt hiervoor personeel. De toekomstige plek voor Amazon komt in het industriële gebied van Onda met een oppervlakte van 200.000 vierkante meter. Dit zal het vierde logistieke centrum worden in Spanje.

Onda heeft 25.000 inwoners en de stad ligt nabij de haven van Castellon, nabij de luchthaven van Valencia en Vilanova-Benlloc. Teruel en Tarragona zijn eveneens op korte afstand.

Veel werkloosheid in de regio

Aangezien er veel werkloosheid is in deze regio is de komst van Amazon heel positief. Het selectieproces is begonnen en er hebben zich al veel kandidaten gemeld om er te komen werken. Vereiste is wel dat men vloeiend Engels spreekt en het zijn fulltime vacatures.

De sollicitatieprocedure wordt verzorgd door de Provinciale Vereniging van Werklozen van Castellon. Via het social netwerk van LInkedin kan men de sollicitaties bekijken en solliciteren.

Het magazijn krijgt een geavanceerde, gerobotiseerde apparatuur om hoge service te kunnen bieden.

Een leuk weetje is…dat Amazon meer dan 175 fulfilmentcentra over de hele wereld heeft, waarvan 40 vestigingen in Europa. Met meer dan 250.000 medewerkers in dienst die elk jaar miljoenen klantorders verpakken, verzenden en selecteren.

solliciteren-linkedin
Inkedin

De vacatures van Amazon

Hieronder is de lijst met de eerste vacatures van Amazon in Onda waarop gesolliciteerd kan worden. Een van de belangrijkste logistieke magazijnen van het bedrijf in de Valenciaanse gemeenschap.

Duizenden banen in de toekomst

Zoals dus bovenstaand vermeld is de komst van het logistieke megacentrum en zal naar verwachting duizenden banen gaan opleveren. En dit is nog maar het begin. En dat is zeer positief te noemen aangezien de grote werkloosheid in de regio Onda.

amazon-onda
Amazon vacatures, Onda